Blog

Soms vind ik het leuk om wat meer te vertellen en te laten zien van mijn werk dan alleen portfolio foto's. Dit doe ik in dit blog.


Internationale Dag van de Bergen

13 images

Vandaag (11 december) is het weer de internationale Dag van de Bergen. Met dit jaar als thema #MountainsMatter. Het doel van deze dag is het creëren van meer bewustzijn over het belang van bergen en om iedereen aan te moedigen te delen waarom bergen voor hen belangrijk zijn. Hier lees je waarom de bergen belangrijk voor mij zijn...

Zomers genieten!

13 images

Op een prachtige locatie aan de rand van Putten was het twee dagen keihard buffelen. Samen met ongeveer 15 professionals en een cast van 20 man hebben we daar vette beelden gemaakt voor de nieuwe website van De Barbecue Boer en De Buffetten Boer.

Op pad voor De Wilde B.V.

44 images

Voor de nieuwe websites van De Wilde Spoorwegbouw, De Wilde Betonboringen, De Wilde Technics en Meet in Holland werd ik gevraagd om op diverse locaties in Nederland foto's te maken. Er wordt door de mannen van De Wilde met zwaar materieel, in een industriële omgeving uiterst precies en met plezier gewerkt. Deze werkzaamheden mooi in beeld brengen, zonder de mannen te storen in het werkproces, dat werd mijn uitdaging.

Grootste zonnedak van NL

20 images

Voor Zonneplan uit Zwolle mocht ik de aanleg van het grootste zonnedak van Nederland fotograferen. In een half jaar tijd ben ik daarvoor meerdere keren het dak van vrachtwagenproducent Scania op geweest. Het zonnedak bestaat uit bijna 22.000 zonnepanelen en voorziet voor 60-70 procent in de energievraag van Scania.